//Obavijest o odgodi podnošenja prijava za natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“!

Obavijest o odgodi podnošenja prijava za natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“!

Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta je zatvorilo natječaj „Certifikacijom proizvoda do tržišta“, referentna oznaka: KK.03.2.1.07. Poziv se zatvara kako bi se budućim prijaviteljima osigurala mogućnost podnošenja elektroničke prijave projektnog prijedloga putem sustava eFondovi, čime će se smanjiti administrativno opterećenje prijavitelja i korisnika u fazi prijave i provedbe projekata.

Ujedno, najavljuje se otvaranje novog poziva namijenjenog certifikaciji proizvoda 22. svibnja 2018. godine, za što su osigurana sredstva. Planirane izmjene poziva uglavnom su tehničke naravi radi prilagodbe sustavu eFondovi te će se prijavitelji koji već pripremaju projektne prijedloge moći javiti na novi Poziv.

Više o natječaju pogledajte OVDJE.

Ukoliko imate proizvod koji želite certificirati kako bi isti bio plasiran na strana tržišta, kontaktirajte Tiko Pro na info@tiko-pro.hr ili nazovite na +38 99 33 47 004. Konzultanti će vam pomoći u pripremanju dokumentacije i provedbi projekta.

Pripremila:

Sandra Dudaš,

Voditeljica HR projekata

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev Aktualni razpisi: 1 milijon € za 10 inovativnih mladih podjetij! Slovenski podjetniški sklad razpisuje semenski kapital za hitro rast tehnološko zahtevnejših podjetij. Več tukaj. Do 80 % kritja upravičenih stroškov s kreditom P1!Ker za investicije [...]

2018-08-22T11:10:59+00:00