//Javni poziv kroz dunavsku regiju – EUREKA – veljača 2017

Javni poziv kroz dunavsku regiju – EUREKA – veljača 2017

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) objavila je drugi zajednički poziv za međunarodne suradničke istraživačko-razvojne projekte iz dunavske regije u 2017. godini iz programa EUREKA. Zemlje sudionice javnog poziva su: Austrija, Češka, Hrvatska, Mađarska, Njemačka i Rumunjska. Partneri hrvatskih Natjecatelja mogu biti i iz drugih zemalja osim ovih navedenih.

Tea Markotić,
voditeljica projekata Tiko Pro d.o.o.
Više informacija: OVDJE

U novu jubilarnu godinu, u kojoj se slavi 20 godina RadoStnih priredbi, ulazimo sa sloganom “Neka jubilej započne u velikom stilu, neka započne s mjehurićima“. U čast jubileja, prvi put u povijesti RadoStnih priredbi, organizira se priredba izvan granica Slovenije. Tjedan dana prije “4. Salona penečih vin” (u Ljubljani 17.2.), organiziramo “Salon pjenušavih vina” u Zagrebu, 11.2.2017.

Prvi salon pjenušavih vina u Zagrebu održat će se u samom centru grada, u dvorani Jelačić hotela Dubrovnik, s divnim pogledom na Trg bana Jelačića. Salon će bit organiziran po istom modelu kao Ljubljanski – okupit ćemo najbolje proizvođače pjenušavih vina, prvenstveno Slovenije i Hrvatske, njihove vrhunske pjenušce i brojne ljubitelje pjenušavih vina. Salonu će poseban ugođaj dati glazbeni program. Naša misija je jasna: širenje i podizanje razine kulture vina putem edukacije, stoga ćemo organizirati dvije vođene degustacije za posjetitelje u dvorani Mažuranić.

Veselimo se što sve naše vinske priredbe prate mnoge odabrane predstavnice i predstavnici medija (tiskanih, vizualnih i elektroničkih). Nadamo se da će odaziv biti velik i da ćete s radošću posjetiti ovaj naš – prvi vinski događaj ovakve vrste – u Hrvatskoj. Veselimo se svim novinarima, blogerima, urednicima, reporterima, foto-reporterima, fotografima i snimateljima koji će, svatko na svoj, umjetnički i profesionalni način, poslati izvješće o našem Salonu, u Hrvatskoj i u regiju.

Budući da na zagrebačkom Salonu pjenušavih vina 11. veljače 2017. želimo omogućiti najbolje moguće uvjete za rad i učinkovito komunicirati s medijima, (kao i do sada na ljubljanskima) ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili sugestija molimo vas da se javite našem hrvatskom partneru tvrtci Zlatne riječi iz Zagreba na mail marija.vukelic@zg.t-com.hr ili na PR službu Radosnih priredbi, organizatora Salona: pr@slovenskifestivalvin.si.

Nazočnost na Salonu pjenušavih vina osigurati će vam predbilježba isključivo na tiskovnoj konferenciji u Zagrebu, u Hotelu Dubrovik, 01. veljače 2017. u 12 sati. U slučaju da ste spriječeni nazočiti konferenciji za medije, molimo ispunite prijavnicu za novinare koja se nalazi na slijedećem linku. Akreditacija je valjana kada dobijete e-mail s potvrdom iste. Ulazak na Salon s medijskom propusnicom neće biti moguć bez prethodne akreditacije. Akreditacije putem interneta moguće su najkasnije do srijede, 08. veljače 2017.

Na tiskovnoj konferenciji u Zagrebu bit će moguće upisati se na listu novinara i za 4. Salon pjenušavih vina u Ljubljani, 17.02.2017. Za tiskovnu konferenciju naknadno će biti poslan poseban poziv.

Srdačno,

Marija Vukelić
RadoStne priredbe & Zlatne riječi

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev Aktualni razpisi: 1 milijon € za 10 inovativnih mladih podjetij! Slovenski podjetniški sklad razpisuje semenski kapital za hitro rast tehnološko zahtevnejših podjetij. Več tukaj. Do 80 % kritja upravičenih stroškov s kreditom P1!Ker za investicije [...]

2018-08-22T07:36:44+00:00