//Aktualne ovotjedne novosti iz EU fondova

Aktualne ovotjedne novosti iz EU fondova

Natječaj Kompetentnost i razvoj – 85% uspješnih prijava!

Tiko Pro je još jednom pokazao svoju stručnost i sposobnost pripremanja kvalitetnih projekata. Na natječaj Kompetentnost i razvoj prijavljivali su se mali i srednji poduzetnici. Koliko je uspješan naš tim pokazuje brojka od čak 85% prihvaćenih projekata pomoću kojih će se nabaviti moderna oprema i povećati međunarodna prepoznatljivost. Krajem 2017. godine otvara se novi natječaj s istog područja kojem je cilj jačanje konkurentnosti MSP-a. Ukoliko i Vi želite biti dio ovakvog uspjeha, kontaktirajte nas još danas na info@tiko-pro.hr te ugovorite sastanak!

Otvoreni natječaji

  • Certifikacijom do tržišta: do 85% sufinanciranje certificiranja CE oznaka. Rok za prijavu: 29.12.2017. Više informacija!
  • Internacionalizacija poslovanja MSP: do 85% sufinanciranje troškova odlazaka na sajmove i izrade pripadajućeg promocijskog materijala te izrade tržišne analize. Više informacija!
  • Povećanje razvoja novih proizvoda i usluga koji proizlaze iz aktivnosti istraživanja i razvoja: natječajem se nudi do 100% sufinanciranja troškova istraživačkog osoblja te ulaganja u istraživačku opremu. Rok za prijavu: do iskorištenja sredstavaViše informacija! Odobreni su i prvi projekti. Provjerite koji OVDJE.
  • Komercijalizacija inovacija u poduzetništvu: potpore za patentiranje, zapošljavanje razvojnog osoblja i  ostale troškove razvojnih aktivnosti. Rok za prijavu: 31.12.2017. Više informacija!

Natječajna dokumentacija je opsežna, stoga ne oklijevajte – pišite nam na info@tiko-pro.hr još danas!

EU natječaji

  • Otvoren je natječaj EUREKA! koji nudi do 50% odnosno do 150.000 EUR bespovratnih sredstava za suradnju razvojnih MSP-ova i međunarodnih znanstvenih organizacija. Više informacija!
  • 70% subvencija za istraživanje i razvoj! Imate prototip koji je inovacija na EU razini? Jeste li spremni konkurirati poduzećima iz cijele Europe? Na natječaju SME Instrument smo pobijedili već 6 puta. Pogledajte kojih 13 tema je sufinanciranih u razdoblju 2016.-2017. Više informacija!
  • Priča o uspjehu. Tiko Pro je doprinio odobrenju inovativnog projekta u zrakoplovnoj industriji. Odobreno mu je bilo čak 14,03 od maksimalnih 15 na natječaju SME Instrument, 2. fazaViše informacija!

Ugovorite sastanak kako bi što prije počeli s pripremom dokumentacije za vaše projekte. Za sve ostale informacije stojimo Vam na raspolaganju. Nazovite nas na 01/7987-395 ili nam pošaljite e-mail na info@tiko-pro.hr. Pronaći nas možete i na Facebook-u i na LinkedIn-u. 

Web site: 


Niste primili naš newsletter? Prijave OVDJE.

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev

Novosti iz sveta nepovratnih sredstev Aktualni razpisi: 1 milijon € za 10 inovativnih mladih podjetij! Slovenski podjetniški sklad razpisuje semenski kapital za hitro rast tehnološko zahtevnejših podjetij. Več tukaj. Do 80 % kritja upravičenih stroškov s kreditom P1!Ker za investicije [...]

2018-08-22T11:18:48+00:00